Rólunk mondták

Gárdián Gábor Gordonkaiskolája vonzó, szórakoztató stúdium. Gyerekkoromban szívesen jártam volna végig magam is a csellótanulás e mesebeli kalandokkal teli vándorútját. Mindenkinek ajánlom, aki kapcsolatba szeretne kerülni ezzel a csodálatos hangszerrel!
Batta András
zenetörténész
Gáborról mindig tudtam, hogy nagyon eredményes művész, tanár. A közös munka folyamán talán sikerült megfejtenem a „titkát”: ELHIVATOTT… és ebben szerintem minden benne van, amitől egy ember boldog és sikeres lehet.
Szívből ajánlom iskoláját, mert tudom, hogy a szívéből jött!
Szabó Norbert
fuvolaművész
„Úgy vélem, a Gárdián Gordonkaiskola jelentős kiegészítést, pótlást jelent a magyar gordonkatanításhoz. Elegáns, szép kivitelezésű és nagyon szemléletesen ismertet meg a csellójáték nehézségeivel, és ezek leküzdésének lehetőségeivel.”
Valentin Feigin
gordonkaművész
„A Gárdián iskola a legjobb európai-magyar hangszeriskolák tradícióit őrzi. Logikusan szerkesztett, világos tagolású, a fokozatosságot maximálisan érvényesítő, modern hangszeriskola, mely a világ zenéjét a magyar nemzeti zene centrumából kiindulva teszi megismerhetővé. Az Amerikai Egyesült Államok és Kanada zeneoktatási intézményeiben való népszerűsítését támogatom.”
Kedves Tamás
gordonkaművész
„A Gárdián Tanár úrnál eltöltött évek megalapozták az életutamat és hozzásegítettek ahhoz, hogy a mai napig azon szerencsés emberek közé tartozhatok, akik azzal keresik kenyerüket, amit szeretnek. Köszönök mindent.”
Günther-Mészáros Zsófia
gordonkaművész
„Nyolcévesen Gárdián Gábor gordonkajátékát hallgatva döntöttem el, hogy ezt a hangszert szeretném tanulni, majd hét éven keresztül az ő Gordonkaiskolájából tanultam. A Tanár Úr és a kis hörcsögök segítségével mindenféle nehézség nélkül, jókedvvel tudtam elsajátítani a zenélés és a hangszerjátszás alapjait. Remélem, hogy a kötetek sokadik kiadásából én is hasonló sikerrel oktathatom majd a növendékeimet.”
Andrejcsik Kézia
gordonkaművész
„A Gárdián Gordonkaiskola szakmai és didaktikai értékét elismerve kijelenthetem, hogy ez a mű koncepciójában, szervezettségében és a példadarabok kiválasztásában is rendkívül előremutató. Gárdián Gábor Gordonkaiskolájának mielőbbi kiadását melegen javaslom abban a reményben, hogy nagyszerű munkája segíteni fogja a hazai és nemzetközi gordonkásképzést
Onczay Csaba
gordonkaművész
"Sok sikert kívánok ennek a gyönyörű kiállítású és okosan megszerkesztett műnek a mielőbbi elterjedéséhez."
Banda Ede
gordonkaművész
"Gárdián Gábor iskolája egy teljesen új és kitűnően átgondolt, vonzó kötet, tele népdalokkal és eredeti kompozíciókkal. Nem beszélve a vidám illusztrációkról, melyek mind kedvcsinálók egy olyan világban, ahol a kézműves munka értéke kevés megbecsülést kap. A fokozatos fejlődést figyelembe véve gondosan felépítve mutatja be az új elemeket mind a csellótechnikában, mind az elméletben, amit így játékosan sajátíthatnak el a fiatal csellisták."
Banda Pál
gordonkaművész

“Gárdián Gábor Gordonkaiskolája rendkívül tömör, koncentrált és céltudatos. Szakmailag semmi sem hiányzik, ugyanakkor szinte semmi sem hagyható ki belőle. A skálák és egyéb gyakorlatok szervesen épülnek a tananyagba, melybe a magyar szerzők leghasznosabb darabjait is sikerült átmentenie az utókor számára. A világban általam eddig ismert iskolák közül a Gárdián Gordonkaiskola a legalkalmasabb a tehetséges tanulók előrehaladásának megalapozásához, ugyanakkor mindenki más is örömét leli benne. Tematikusan válogatott előadási darabjai ugyanis valamennyi tanuló számára élményszerűvé teszik a hangszertanulás rögös útját.”

"Kívánom, hogy a folytatás is ilyen nagyszerű legyen!"
Ádám Károly
gordonkaművész
"Elfogadja a gyerekeket olyannak, amilyenek. Nem erőszakkal, szeretettel nevel. Felemeli magához a diákokat és rendszert ad nekik."
Lovász Richárd
történelem-földrajz-magyar szakos tanár
"Remek ez az élettel teli iskola, kiváló! Kívánom, hogy sok ifjú tehetség nevelődjön ezen az iskolán, gratulálok szeretettel:"
Mező László
gordonkaművész
"Szeretettel gratulálok ehhez a szép és koncepciózus munkához."
Mező Imre
zeneszerző
„Boldog vagyok, hogy valami „születőben” van a „kihalásra” ítélt pedagógiai világban! Gratulálok!
Szokolay Sándor
zeneszerző
"A gyönyörű külső nagy szakmai tudással és a gyakorlati tapasztalatok felhasználásával összeállított tartalmas belsőt takar."
Lengyel Endre
gordonkaművész
Király Ernő
zeneszerző
"A Gárdián Gordonkaiskola impozáns és jelentékeny munka. Szerkesztésében, felépítésében nagyon logikus és átgondolt, a benne közölt darabok igényesek, a kivitel nagyon szép és áttekinthető."
Hollós Máté
zeneszerző
"Egy élmény minden óra, ha Gárdián tanár úrral tanul az ember."
Dr. Sáry Tekla
orvos

Íratkozzon fel hírlevelünkre!