Gordonkaiskola 2.

II/1. kötet - A fekvésjáték alapjai
II/2. kötet - A játéktechnika továbbfejlesztése

A Gordonkaiskola II/1. és II/2. kötetei a fekvések birodalmába kalauzolják a tanulókat. A kötetek felépítésüket tekintve szervesen követik a korábbiak jól áttekinthető szerkezetét, hiszen itt is tematikus egységekbe csoportosítva találhatók a technikai gyakorlatok, a kétszólamú, valamint a zongorakíséretes darabok.

A Gordonkaiskola bőséges és kifogástalan minőségű anyagot tartalmaz a martelé és a kettősfogás fejlesztésére, a staccato, a kromatikus játék és a spiccato elsajátítására, valamint tenorkulcs használatának begyakorlására. Módszeres segítséget nyújt a leggyakrabban előforduló díszítések közötti eligazodásban is, mindezt gondosan válogatott, gyönyörű zenei anyag segítségével.

A kötetek a bennük közölt darabok lenyűgöző mennyiségű és minőségű gyűjteménye révén bármilyen más kiegészítés nélkül elegendők a zenei pályára készülő tanulók optimális fejlődéséhez. Messzemenően kielégítik a legkülönfélébb ízlésű, és csupán kedvtelésből csellózni vágyók igényeit is, élményekben gazdag folyamattá alakítva a hangszertanulás néha fárasztó mindennapjait.

Hallgasson bele!

Sosztakovics: Verkli – Gordonkaiskola II/1.  kötet

Puccini: Lauretta áriája – Gordonkaiskola II/2. kötet

Íratkozzon fel hírlevelünkre!