Szolgáltatások

Minden, ami cselló, a legjobb minőségben

Több évtizedes gyakorlat, szakmai kutatómunka és széles nemzetközi kitekintés alapján bárki számára könnyen elérhető innovatív és professzionális megoldásokat kínálunk a hangszertanulás és hangszertanítás számos területén.

Tanácsadás

Egyéni foglalkozások vagy konzultációk formájában segítség a következőkhöz :
– játéktechnikai fejlesztés
– zenei-előadói készségfejlesztés
– pedagógiai folyamat tervezése
– tananyagok kidolgozása, összeállítása
– gyakorlati-módszertani ismeretátadás

Továbbképzések

A szakmai kommunikáció és a nemzetközi párbeszéd szélesítésének érdekében vonós fórumokon és képzőintézetekben innovatív zenepedagógiai és módszertani kurzusuk, bemutatók, előadások.

Versenyfelkészítés

Tanórák és egyéni konzultációk keretében a kiemelkedően tehetséges tanulók készségeinek és képességeinek fejlesztése kisgyermekkortól felnőttkorig személyesen és online.

Kamarazene

Az eltérő tudásszintű zenetanulók által kiválóan előadható, gordonkás kamarazenei átiratok készítése megrendelésre a klasszikus zene legnagyobb slágereiből, kifogástalan zenei minőségben.

Átiratok
Tananyagfejlesztés

A zeneoktatás folyamatába illeszthető, zeneileg és technikailag is optimális fejlesztést elősegítő, színes és praktikus gyakorlatok, darabok komponálása felkérésre, valamint új tanmentek kidolgozása és megjelentetése a kezdő évektől kezdve egészen a koncertpódiumokig.

Hangszervásárlás

Az európai hangszerkészítési hagyományok legmagasabb kívánalmainak megfelelő, nemes és értékálló hegedű és gordonka hangszerek forgalmazása kiváló hazai készítőktől.

Szakszerű segítséghez Lépjen kapcsolatba Velünk!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!